TERMENI SI CONDITII

DATE DE CONTACT:

Cutia cu Bunatati SRL

Sediu social: Aleea Salciilor 165 Bis, Cornu de Jos, Prahova

Reg. Com.: J29/564/17.04.2015, C.I.F.: 34382282

Telefon: 0721998851

E-mail: office@cutiacubunatati.ro

Site de prezentare si magazin on-line: www.cutiacubunatati.ro

 

INFORMATII DESPRE PLATA:

Modalitatea de plata:

Online, prin card VISA sau MasterCard,

La livrare (ramburs)

Prin ordin de plata in contul:

RO29 INGB 0000 9999 0495 0547 (LEI) Raiffeisen Bank

 

LIVRAREA PRODUSELOR

Termene de livrare:

Termenele de livrare obtinuite sunt intre 4 -5 zile lucratoare de la receptia comenzii complete si achitarea integrala a acesteia. Daca doriti o anumita data de livrare, va rugam sa ne indicati acest lucru in momentul transmiterii comenzii dvs.

Datorita numarului foarte mare de comenzi în perioada de sarbatori, va rugam sa prevedeti o perioada de minim 2 saptamani de la receptionarea comenzii dvs. si pana la onorarea acesteia.

 Va multumim pentru intelegere.         

Taxe de livrare si transport

 

Pentru sectoarele 1, 2 si 3 transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 100 RON, iar pentru comenzi mai mici de 100 RON, tariful este de 25 RON/pachet.

Pentru sectoarele 4, 5 si 6 transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 200 RON, iar pentru comenzi mai mici de 200 RON, tariful este de 25 RON/pachet.

Pentru livrari in tara, tariful se va stabili de la caz la caz, in functie de destinatie.

Returnarea produselor

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la achizitia produsului, cu invocarea unui motiv, in termen de 24 ore  de la primirea pachetului. Produsele cumparate pot fi returnate in ambalajul original, sub angajamentul scris ca nu s-a intervenit in niciun fel asupra acestuia. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala cumparatorului, cu acelasi serviciu de transport cu care s-a facut si expedierea.

Cutia cu Bunatati SRL va inlocui produsele returnate cu produse de aceeasi valoare in termen de cel mult 30 de zile.

Garantia produselor

Cutia cu Bunatati SRL se obliga sa livreze produse in perfecta stare de ambalare si depozitare.

Termenul de garantie al produselor va fi mentionat in scris  utilizatorului dupa preluarea comenzi scrise. Numai dupa acceptul scris al  utilizatorului, comanda va fi facturata si  expediata catre acesta. Cutia cu Bunatati SRL isi rezerva dreptul de a modifica compozitia pachetelor, in cazul in care stocul unui produs este epuizat.

Cutia cu Bunatati SRL precizeaza ca vanzarile de pe site-ul www.cutiacubunatati.ro sunt rezervate in exclusivitate persoanelor fizice majore care cumpara produsele in scopuri necomerciale pentru nevoile lor personale si/sau persoanelor juridice care cumpara produsele in alte scopuri decat revanzarea acestora. Atat persoanele fizice cat si cele juridice trebuie sa dispuna de o adresa de livrare situata in zonele de livrare ale Cutia cu Bunatati SRL

Informatii personale

Cutia cu Bunatati SRL se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa pe adresa Aleea Salciilor 165 Bis, Cornu de Jos, Prahova, se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

Produsele

Fiecare dintre produsele propuse pe site-ul www.cutiacubunatati.ro  are atribuita o denumire, descriere, detalii de compozitie si un pret. Fotografiile de prezentare nu sunt contractuale, ele reprezinta doar sugestii de prezentare. in cazul unor greseli, responsabilitatea Cutia cu Bunatati SRL nu va putea fi angajata.

Durata si valabilitatea produselor

Oferta Cutia cu Bunatati SRL este valabila in limita stocurilor disponibile, in cazul unei epuizari de stoc sau daca unul dintre articole lipseste din compozitia unui pachet, il vom inlocui fara preaviz cu un altul din aceeasi gama, de o calitate cel putin echivalenta si de o valoare cel putin egala sau superioara, pentru a nu intarzia livrarea, cu notificare in prealabil. In cazul in care un articol nu poate fi inlocuit in conditiile de mai sus dupa ce comanda dvs. este definitiva, va vom contacta telefonic sau prin email in cel mai scurt timp pentru a conveni impreuna: decalarea livrarii pana la reaprovizionarea produsului lipsa, in cazul in care acest lucru este posibil; inlocuirea produsului cu altul disponibil,  anularea comenzii pentru produsele care nu pot fi livrate.

Copyright

Intregul continut al site-ului www.cutiacubunatati.ro  - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Cutia cu Bunatati SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Cutia cu Bunatati SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI wwww.cutiacubunatati.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.cutiacubunatati.ro  VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.cutiacubunatati.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului - tel: 0800080999