Despre noi

Sa va povestim cum s-a nascut "Cutia cu bunatati".

Sorin, unul dintre membrii firmei, mergea mult prin tara datorita serviciului. Ardelean din Sibiu, iubeste produsele alimentare autohtone, sanatoase si pline de nutrienti. In calatoriile lui a descoperit furnizori buni si seriosi.

Sorin ne-a cooptat si pe noi, Camelia si Mihai.

Camelia este o mama devotata copiilor si va poate spune ca toti membrii familiei au nevoie de hrana organica pentru a evita problemele de sanatate cum ar fi obezitatea infantila , scaderea imunitatii si multe altele.


Mihai are ca pasiune gatitul si pe parcurs o sa va imartaseasca cateva sugestii care pornesc de la produsele noastre.


Site-ul nostru isi propune sa va puna la dispozitie o gama variata de produse naturale provenite din arealul in care ne-am nascut.


A manca sanatos nu mai presupune astazi un drum pana la tara sau pana la bunici. Cu ajutorul tehnologiei si organizarii corecte putem beneficia de produse proaspete si naturale prin intermediul unui simplu telefon.


In concluzie , ” Cutia cu bunatati”, a luat nastere din initiativa celor trei prieteni, gurmanzi din fire, care considera ca experientele culinare deosebite trebuie impartasite cu cati mai multi prieteni.


In acest scop am strans cei mai buni furnizori intalniti in calatoria noastra culinara si incercam sa ii promovam din placerea de a impartasi o experienta de calitate si din dorinta de a promova produse naturale romanesti sau pur si simplu foarte bune.


Exista pe piata multe produse romanesti. Noi am vizitat toti producatorii , ne-am asigurat ca procesul de fabricatie al produselor respecta normele de igiena si siguranta alimentara.


In continuare ne dorim sa largim oferta dar numai dupa ce ne convingem ca viitoarele produse merita cu adevarat.

Sustineti si voi producatorii autohtoni !

Recomandări

Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim.

Lorem ipsum dolor sit

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetur adipisicing elit. Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetur adipisicing elit, sed do eiusmod.

Ipsum dolor sit