CUM COMAND

- Prin telefon: 0721 66 88 51. Noi va stam la dispozitie pentru a face alegerea potrivita.
- Pe site-ul nostru: www.cutiacubunatati.ro
- Prin email la : contact@cutiacubunatati.ro


Comanda se considera definitiva, dupa confirmarea primita de la unul din operatorii nostri.

Pentru orice informatii referitoare la produsele “ Cutia cu Bunatati” (gama, comanda, livrare, etc.) va rugam sa ne trimiteti un mesaj la: contact@cutiacubunatati.ro

Modalitati de plata:- Online, prin card bancar: VISA, Mastercard sau Maestro;

- La livrare (ramburs);

- Prin ordin de plata in contul:

RO26 INGB 0000 9999 0495 0547  deschis la ING Bank.

Livrarea:


Livrarile in Bucuresti se fac de Luni pana Vineri in intervalul 10:00 -18:00. Pentru livrari in tara, va rugam verificati in prealabil cu unul din operatorii nostri detalii despre aria de acoperire.

Noi facem tot posibilul ca dvs. sa primiti produsele cat mai repede.

Tarife livrari:


Pentru livrarile grupate la sediul firmei dumneavoastra, in zona industriala Nord (Pipera, Baneasa, Petricani) livrarile sunt gratuite.


Pentru sectoarele 1, 2 si 3 transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 100 RON, iar pentru comenzi mai mici de 100 RON, tariful este de 25 RON/pachet.

Pentru sectoarele 4, 5 si 6 transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 200 RON, iar pentru comenzi mai mici de 200 RON, tariful este de 25 RON/pachet.

Pentru livrari in tara, tariful se va stabili de la caz la caz, in functie de destinatie.


Termene de livrare:Avand in vedere perisabilitatea produselor, capacitatea limitata de productie a furnizorilor cat si considerente logistice, ne propunem sa asiguram o frecventa de livrare bi-lunara. 

In cazul unor comenzi mai mari (peste 1000 RON) necesare la evenimente speciale exista flexibiliatetea livrarilor la o data pre-agreata.

Datorita numarului foarte mare de comenzi in perioada de sarbatori, va rugam sa prevedeti o perioada de minim 2 saptamani de la receptionarea comenzii dumneavoastra si pana la onorarea acesteia.
Va multumim pentru intelegere.         

Personalizare:Pentru comenzi personalizate va rugam sa ne sunati la 0721 66 88 51